Μοναδική ανακάλυψη των Ελλήνων επιστημόνων στον τομέα της θεραπείας του σακχαρώδη διαβήτη προσπαθούν να κρύψουν στη δική τους χώρα. Ο κύριος γιατρός ενδοκρινολόγος της Ελλάδας δήλωσε, σε ποιον εμπόδισε το νέο σκεύασμα

Στην πραγματικότητα, η κατάσταση είναι τρομακτική. Το γεγονός, ότι μεγάλη ανομία και χάος στον τομέα της ιατρικής βασιλεύει στη χώρα, δεν αποτελεί μυστικό για κανέναν. Αλλά για να το ακούσετε από έναν κορυφαίο Έλληνα γιατρό είναι πραγματικά τρομακτικό ...

Ο σακχαρώδης διαβήτης - είναι η πιο επικίνδυνη ασθένεια αυτού του αιώνα. Και η πιο κοινή. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, κάθε χρόνο με αυτό αρρωσταίνει 2-3% περισσότερα άτομα από ότι ήταν πέρυσι. Δηλαδή, ο αριθμός των ασθενών αυξάνεται ραγδαία. Πολύ σύντομα, σύμφωνα με στατιστική των επιστημόνων, το 90% του πληθυσμού των ανεπτυγμένων χωρών ηλικίας άνω των 45 ετών, θα έχει αυτή την ασθένεια. Και εδώ φαίνεται, ότι εάν εμφανιστεί μια αποτελεσματική μέθοδος για τη θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη, τότε πολλοί θα χαρούνε με αυτό το γεγονός. Ωστόσο, στην Ελλάδα όλα έγινε ακριβώς το αντίθετο.

Ανοικτή μέθοδος για τη θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη, που επιτρέπει στα άτομα να θεραπευτούν από την παθολογία ΠΛΗΡΩΣ, προσπαθούν να κρύψουν προσεκτικά τα άτομα, οποία είναι ενδιαφερόμενα για αυτό.

Πριν από 3 χρόνια, οι επιστήμονες-ενδοκρινολόγοι από το Κρατικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πραγματοποίησαν μια παγκόσμια ανακάλυψη - έλαβαν μια ουσία, η οποία όπως έδειξαν οι πολυάριθμες μελέτες, μπορεί να καταλύσει την 7η αντίδραση γλυκόλυσης και λόγω αυτού όχι μόνο να μειώσει προσωρινά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα (όπως αυτό κάνουν τα υπάρχοντα σκευάσματα), αλλά πλήρως ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ. Η ουσία είναι μια ειδική μορφή βιταμίνης D, που ονομάζεται στιγμακαλσιφερόλη (ο χημικός τύπος της νέας ουσίας είναι - C29H46O).

Ωστόσο, η εφεύρεση όχι μόνο αποδείχτηκε, ότι δεν είναι χρήσιμο σε κανέναν στην Ελλάδα, αλλά παρεμπόδισε επίσης στην ελληνική φαρμακευτική μαφία, η οποία επωφελείται από τους διαβητικούς. Καταφέραμε να πάρουμε συνέντευξη από έναν διάσημο Έλληνα ενδοκρινολόγο, έναν από τους ηγέτες της ανάπτυξης, τον γιατρό της ανώτατης κατηγορίας, καθηγητή, επικεφαλής του Ινστιτούτου διαβήτη και μεταβολικών ασθενειών της Αθήνας, τον Παναγιώτη Κόνιαρη

Ο Παναγιώτης Κόνιαρης αφιέρωσε όλη τη ζωή του στη θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη. Τώρα δεν καταλαβαίνει, πώς η χώρα θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Γιατί όλοι δεν ενδιαφέρονται για τους διαβητικούς καθόλου;

- Μπορείτε να περιγράψετε εν συντομία την κατάσταση; Τι γενικά συμβαίνει;

- Συμβαίνει μια πραγματική γενοκτονία του πληθυσμού της χώρας μας! Διαφορετικά αυτό δεν λέγεται! Στο προϊόν, το οποίο δημιουργήθηκε από το ινστιτούτο μας, στα αλήθεια έχουν κηρύξει πόλεμο. Μέχρι τις προσωπικές απειλές δεν έφτασε ακόμα. Και ελπίζω, ότι δεν θα φτάσει, και σε κατάσταση αυτή θα παρέμβει το Γιατρικό Κέντρο Υγείας της Ελλάδας, αλλά η κατάσταση είναι σε υπερένταση, στα όρια της. Δεν είναι μόνο, ότι στο σκεύασμα δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στα ελληνικά φαρμακευτικά δίκτυα, και εμείς έχουμε απευθυνθεί σε όλα. Αλλά επομένως, ακόμα και απαγορεύουν σε μας να κάνουμε διαφημίσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εμποδίζοντας με κάποιους γελοίους λόγους. Σε ένα μέρος αναφέρουν, ότι η διαφήμιση ιατρικών προϊόντων απαγορεύεται. Σε ένα άλλο – ότι το σκεύασμα δεν έχει περάσει από κλινικές δοκιμές, στο τρίτο ακόμη κάτι άλλο!

Αλλά όλα αυτά είναι ανοησίες και φημολογία καθαρού νερού! Πρώτον, θέλαμε να δώσουμε διαφήμιση σε εξειδικευμένες εκδόσεις και αυτή επιτρέπεται μέσα σε αυτά (όλα τα άλλα φάρμακα διαφημίζονται ελεύθερα). Και δεύτερον, η μέθοδος θεραπείας του διαβήτη που αναπτύξαμε, πέρασε κλινικές δοκιμές όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, για τις οποίες υπάρχουν σχετικά πρωτόκολλα δοκιμών, πιστοποιημένα σύμφωνα με όλους τους απαραίτητους κανόνες.

Και γενικώς, δεν είναι πιθανό, ότι το σεβαστό ινστιτούτο μας να ωθήσει ένα σκεύασμα σε φαρμακεία, το οποίο δεν βοηθάει. Γιατί να κάνουμε αυτό; Δεν έχουμε κανένα όφελος από αυτό, γιατί δεν κερδίζουμε λεφτά για αυτό το σκεύασμα. Μέσα από τις αλυσίδες φαρμακείων, θέλαμε να πουλήσουμε το προϊόν, που εμείς δημιουργήσαμε σε τιμή κόστους, ώστε να είναι όσο το δυνατόν προσιτό για τον πληθυσμό.

Εμείς, ως επιστήμονες και γιατροί, οι οποίοι δώσαμε τον όρκο, ανησυχούμε πιο πολύ για την υγεία των συμπολιτών μας. Μετά από όλα, ο διαβήτης παίρνει όλο και περισσότερες ζωές. Η κατάσταση είναι καταστροφική.

Παρεμπιπτόντως, πολλές ευρωπαϊκές χώρες συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και της Μεγάλης Βρετανίας, άρχισαν να ενδιαφέρονται για αυτό το προϊόν. Μας προσφέρουν να πουλήσουμε την ανάπτυξή μας. Αυτό, φυσικά, είναι πολύ καλό, αλλά, όπως πολλοί από τους συναδέλφους μου, θα ήθελα πιο πολύ οι Έλληνες διαβητικοί να γίνουν υγιείς. Αγαπώ πολύ πραγματικά τη χώρα μου, τον ελληνικό λαό, γιατί μεγάλωσα εδώ, η οικογένειά μου ζει εδώ, οι φίλοι μου. Αλλά όχι. Δεν μας επιτρέπεται να θεραπεύσουμε τους ανθρώπους!

- Πως εσείς νομίζετε, γιατί αυτό συμβαίνει;

- Μετά από μερικές αρνήσεις, ρωτήσαμε άμεσα, τι συμβαίνει. "Όχι για το πρωτόκολλο " σε εμάς απάντησαν, ότι έλαβαν οδηγίες από πάνω, για να μην μας επιτρέψουνε. Δεν θα κατονομάσω συγκεκριμένα ονόματα ή εκδόσεις, έτσι ώστε να μην προκαλέσω τον επόμενο γύρο με σκάνδαλα. Για να πούμε ειλικρινής, πολλοί από εκείνους, που συμμετείχαν στην ανάπτυξη αυτής της μεθόδου θεραπείας, έχουν ήδη μετανιώσει για αυτό. Πολλοί φοβούνται για τις οικογένειές τους.

Θέλω να κάνω μια μικρή σημείωση, ώστε να καταλάβετε την κατάσταση, τι συμβαίνει γενικά. Καταλαβαίνετε, όλοι οι ιδιοκτήτες των ελληνικών αλυσίδων φαρμακείων – είναι ξένοι- δισεκατομμυριούχοι. Δεν έρχονται στη χώρα μας και στην πραγματικότητα, δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τους όλους Έλληνες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι η τσέπη τους και τα χρήματά τους! Είναι πολύ πιο συμφέρον για αυτούς, ότι ένα άτομο να μείνει άρρωστο και να έρχεται στα φαρμακεία για νέες παρτίδες φαρμάκων. Δεν τους συμφέρει, ότι το άτομο να γίνει ΠΛΗΡΩΣ υγιές. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιο κερδοφόρο για αυτούς να πουλήσουν φάρμακα, που μόνο προσωρινά μειώνουν το επίπεδο σακχάρου του αίματος, παρά να θεραπεύσουν πλήρως τον σακχαρώδη διαβήτη! Είναι σημαντικό για αυτούς, ότι ένα άτομο παίρνει το φάρμακο συνεχώς!

Και το σκεύασμα μας, που επιτρέπει να θεραπεύσει την ασθένεια... όχι προσωρινά να μειώσει τον σάκχαρο, αλλά, δηλαδή, να θεραπεύσει τους εμποδίζει. Στην πραγματικότητα για αυτούς είναι αυτό μια σοβαρή απειλή απώλειας κέρδους.

Η φαρμακολογία σήμερα φέρνει περισσότερα χρήματα, από την διακίνηση ναρκωτικών. Και συμμετέχουν σε αυτό τα άτομα, τα οποία έχουν πολύ μεγάλη επιρροή. Και αυτά τα άτομα είναι πάρα πολλά – πολλοί γιατροί στις θέσεις τους παίρνουν από αυτούς "μίζες" για την προώθηση των απαραίτητων γι’ αυτούς φάρμακα. Και εκείνους τους γιατρούς, που προσπαθούν να μεταδώσουν στους ανθρώπους την αλήθεια, αυτοί απλά απολύουν.

Περιοδικά, για την πρόληψη, οι ελληνικές δομές εξουσίας διοργανώνουν επιδρομές σε "ανέντιμους ιατρούς και φαρμακοποιούς". Ωστόσο, πρόκειται περισσότερο για ενδεικτικό μέτρο και γενικά δεν αλλάζει την κατάσταση.

Στην πραγματικότητα, τώρα στα ελληνικά φαρμακεία δεν υπάρχει ούτε ένα φάρμακο, που θα επέτρεπε τουλάχιστον λίγο να βελτιωθεί η υγεία ενός διαβητικού. Το 99% όλων των φαρμάκων που πωλούνται, εξαλείφουν μόνο τα συμπτώματα, αλλά δεν καταπολεμούν την αιτία του σακχαρώδη διαβήτη.

- Προσπαθήσατε να επικοινωνήσετε με το κράτος για βοήθεια;

- Φυσικά. Εμείς απευθυνθήκαμε σε όλες τις υψηλόβαθμες αρχές, αλλά δεν λάβαμε καμία απάντηση ή ενέργειες για την επίλυση αυτής της κατάστασης. Η τελευταία αρχή ήταν Ιατρικό Κέντρο Υγείας της Ελλάδας. Ειδικά για αυτό, εμείς μαζέψαμε τις υπογραφές περισσότερων από 100 κορυφαίων Ελλήνων επιστήμων. Όλοι τους επιβεβαίωσαν την υψηλή αποτελεσματικότητα του σκευάσματος και εξέφρασαν την άποψη, ότι ένα τέτοιο προϊόν χρειάζεται. Και όχι μόνο αυτό - οι άνθρωποι το περιμένουν. Το Ιατρικό Κέντρο Υγείας απάντησε μετά από ένα μήνα από το αίτημα, ότι θα μελετήσει την κατάσταση, αλλά πέρασαν έξι μήνες, και πάλι δεν συνέβαινε τίποτε.

Τώρα βρισκόμαστε σε εκκρεμότητα, και δεν ξέρουμε, τι να κάνουμε παρακάτω. Φυσικά, μπορούμε να πουλήσουμε την ανάπτυξη στις άλλες χώρες, αλλά τότε το σκεύασμα δεν θα είναι διαθέσιμο για τους Έλληνες διαβητικούς. Αλλά αυτό είναι η σωτηρία για πολλούς!

Θέλω να σας δείξω τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών του σκευάσματος, που κάναμε σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας. Συνολικά σε αυτούς συμμετείχαν περίπου 1000 διαβητικούς- εθελοντές.

Αποτελέσματα:

  • Μείωση του επιπέδου σακχάρου στο φυσιολογικό (χωρίς κύματα) - 99% των ερωτηθέντων
  • Εξάλειψη όλων των συμπτωμάτων του σακχαρώδους διαβήτη: δίψα, γρήγορη κόπωση, συχνή ούρηση κ.λπ. - 96% των ερωτηθέντων
  • Ομαλοποίηση λειτουργίας του παγκρέατος - το 92% των ερωτηθέντων
  • Βελτίωση της κατάστασης των αγγείων - 98% των ερωτηθέντων
  • Δεν υπάρχουν παρενέργειες και εθισμός - το 100% των ερωτηθέντων

Δηλαδή, όπως βλέπετε, η μέθοδος βοηθά σχεδόν σε όλους. Οι άνθρωποι γίνονται πλήρως υγιείς. Τι σημαίνει πλήρως; Αυτό σημαίνει, ότι δεν έχει το ζάχαρο κύματα, ότι έχουν πάντα καλή υγεία, και ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δεν έχουν πια κίνδυνο για την ανάπτυξη επικίνδυνων επιπλοκών αυτής της ασθένειας. Δεν έχουν πια διαβήτη. Πολλοί ονειρεύονται για ένα τέτοιο φάρμακο, και ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ! Μερικό απόθεμα του υπάρχει σε αποθήκη μας!

- Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα, σε βάρος του τι η στιγμακαλσιφερόλη θεραπεύει τον σακχαρώδη διαβήτη; Ακριβώς στο επίπεδο του οργανισμού

- Κοιτάξτε, όλοι γνωρίζουμε καλά, ότι με την ηλικία η παραγωγή ινσουλίνης από τον οργανισμό μειώνεται απότομα, γι’ αυτό και συμβαίνει ο διαβήτης δευτέρου τύπου. Να αναγκάζουμε τον οργανισμό να παράγει και πάλι περισσότερη ινσουλίνη - είναι αδύνατο. Αυτός ο δρόμος αναγνωρίζεται ως αδιέξοδο από την ιατρική. Γι’ αυτό το λόγο, ακριβώς η αύξηση της ίδιας της αντίδρασης – είναι μια διέξοδος και σωτηρία για τους διαβητικούς.

Πώς να ενισχύσετε αυτή τη διαδικασία; Ακόμη στις αρχές δεκαετίας του 2000, οι Ελβετοί επιστήμονες διαπίστωσαν, ότι η ταχύτητα αντίδρασης αυξάνεται, όταν ένα άτομο λαμβάνει μια τέτοια ουσία όπως η στιγμακαλσιφερόλη. Αλλά αυτήν την ουσία ήταν πολύ προβληματικό να αποκτήσουμε. Και οι επιστήμονες μας πέτυχαν αυτό πριν από 3 χρόνια! Έχουμε αποκτήσει μια σταθερή μορφή της στιγμακαλσιφερόλης.

Και το πιο σημαντικό για τη στιγμακαλσιφερόλη - είναι ότι, όπως όλες οι μορφές βιταμίνης D, αυτή μπορεί να συσσωρεύεται μέσα στον οργανισμό. Τι σημαίνει αυτό για ένα άρρωστο άτομο με σακχαρώδη διαβήτη; Αυτό σημαίνει, ότι με λήψη θεραπευτικής αγωγής του σκευάσματος, μπορεί να συσσωρεύσει στιγμακαλσιφερόλη μέσα στον οργανισμό και να απαλλαχτεί πλήρως από τον σακχαρώδη διαβήτη! Ακόμη και με μια μικρή ποσότητα ινσουλίνης (που το πάγκρεας παράγει ακόμη και στην γηρατειά), η γλυκόζη θα καταρρεύσει καλά. Αυτή είναι μια σωτηρία για πολλούς ανθρώπους, διότι όπως είπα προηγουμένως, σχεδόν σε όλους εμφανίζεται σακχαρώδης διαβήτης με την ηλικία!

Επιπλέον, αυτό το σκεύασμα μπορεί να μειώσει σημαντικά τη δόση της ινσουλίνης που λαμβάνεται στον διαβήτη τύπου 1.

Η πιο "σημαντική" αντίδραση γλυκόλυσης για ένα άτομο - από το πόσο ολοκληρωτικά αυτή περνά, εξαρτάται η ποσότητα ζάχαρης στο αίμα του ασθενούς.

- Είπατε ότι το σκεύασμα που δημιουργήσατε δεν επιτράπηκε να μπει στα δίκτυα φαρμακείων, αλλά το απόθεμά του είναι διαθέσιμο στην πανεπιστημιακή αποθήκη. Υπάρχει δυνατότητα οι διαβητικοί με κάποιον τρόπο να το αποκτήσουν;

- Ναι, υπάρχει μια τέτοια δυνατότητα. Μπορεί να παραγγελθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του, την οποία δημιουργήσαμε εμείς με τις δυνάμεις μας. Διανέμεται το σκεύασμα από αυτό για περισσότερο από έξι μήνες.

Να πούμε, ότι το ίδιο το σκεύασμα ονομάζεται SugaNorm. Η κύρια δραστική ουσία του, όπως ήδη αναφέρθηκε, είναι η στιγμακαλσιφερόλη. Εκτός από την στιγμακαλσιφερόλη, το SugaNorm περιέχει περισσότερες από 30 βιταμίνες, θρεπτικές για την θεραπεία σακχαρώδη διαβήτη, μικρό- και μακροσυστατικά. Θα αναφέρω μόνο μερικά από αυτές.

Μαγνήσιο

Είναι απαραίτητο να αυξάνει την ευαισθησία των ιστών στην ινσουλίνη. Βελτιώνει την λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Πικολινικό χρώμιο

Μειώνει την επιθυμία για γλυκά. Ενισχύει τη δράση της ινσουλίνης.

Θειοκτικό οξύ

Προλαμβάνει τη νευροπάθεια διαβητική τύπου

Συνένζυμο Q10 και L-καρνιτίνη

Μειώνουν την απώλεια αντοχής

Βήτα-καροτίνη

Βελτιώνει την όραση

Βιταμίνη А

Αυξάνει την επούλωση των ιστών σε τραυματισμούς, προάγει την επούλωση των ελκών

Γλουταθειόνη

Επηρεάζει τη γήρανση των εσωτερικών οργάνων

Ψευδάργυρος

Ενισχύει την έκκριση ινσουλίνης. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος απομακρύνει την περίσσεια του χαλκού από τον οργανισμό (το οποίο οι διαβητικοί συνήθως έχουν σε πλεόνασμα, όσο περισσότερο χαλκό στο αίμα έχουν – τόσο πιο δύσκολο περνάει ο διαβήτης)

Βιταμίνη Ε

Αφαιρεί τις τοξίνες και τα «κακά» λίπη από τον οργανισμό

- Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα, για το πώς μπορούμε να παραγγείλουμε το SugaNorm; Τι πρέπει να γίνει γι’ αυτό;

- Ναι φυσικά. Για να παραγγείλετε το SugaNorm, πρέπει:

  • Πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα του που δημιουργήθηκε από τους υπάλληλους μας και αφήστε ένα αίτημα,
  • Μετά από λίγο, ο γιατρός – σύμβουλος από το ινστιτούτο μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας κάνει μερικές ερωτήσεις. Πόσο καιρό έχετε σακχαρώδη διαβήτη, ποιο είναι το επίπεδο ζάχαρου στο αίμα, ποια φάρμακα παίρνετε, εάν έχετε ήδη επιπλοκές του σακχαρώδη διαβήτη. Σε όλες τις ερωτήσεις πρέπει να απαντήσετε όσο το δυνατόν ειλικρινά. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, ο γιατρός θα επιλέξει για εσάς τη βέλτιστη αγωγή της θεραπείας με SugaNorm. Πρέπει να του πείτε επίσης τη διεύθυνση παράδοσης.
  • Μετά από 3-5 ημέρες, θα χρειαστεί να το λάβετε και να πληρώσετε την παραγγελία σας.

- Και μια άλλη ερώτηση. Πόσο κοστίζει μια τέτοια θεραπεία σακχαρώδη διαβήτη; Είναι ακριβή;

- Εμείς διανέμουμε το SugaNorm στη χαμηλότερη τιμή. Ο στόχος μας - είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό υγειών ανθρώπων στην Ελλάδα.

Θέλω μόνο να προειδοποιήσω ότι, παρά το γεγονός, ότι έχουμε παραγάγει μια μεγάλη παρτίδα, δεν είναι ατελείωτη και τελειώνει γρήγορα. Ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, δεδομένου ότι άρχισαν να το παραγγέλλουν πιο συχνά. Πιθανώς, όλο και περισσότερα άτομα μαθαίνουν για την αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας θεραπείας του σακχαρώδη διαβήτη.

Επομένως, εάν θέλετε να θεραπεύσετε τον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2, αφήστε ένα αίτημα για την παραγγελία του σκευάσματος το συντομότερο δυνατό, ενώ είναι ακόμη διαθέσιμο. Ίσως, είναι η μοναδική ευκαιρία για να θεραπεύσετε τον διαβήτη μια και για πάντα. Για την έκδοση της δεύτερης παρτίδας δεν έχουμε πλέον τα χρήματα, οπότε πιθανότατα δεν θα υπάρξει καθόλου αυτό το προϊόν στην Ελλάδα.

Σχόλια

Ιωάννα Ταμπάρου

Σας ευχαριστώ, που κάνατε καλό στους ανθρώπους! Σήμερα παρήγγειλα το SugaNorm. Θα κάνω θεραπεία με αυτό, είμαι πολύ κουρασμένη από τον διαβήτη!

Βαγγέλης Δασκαλάκης

Είναι ενδιαφέρον. Έχω ήδη κάτι ακούσει για αυτό το προϊόν. Πολλοί το επαίνεσαν.

Σταμάτης Μόραλης

Ετσι ναι, στην Ελλάδα πάντα η ιατρική δεν ήταν ξεχωριστή, τώρα και αυτό. Και τι δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι με αυτά τα φαρμακεία; Πόσα χρήματα έχω ήδη αφήσει σε αυτά, αλλά υγεία όπως δεν είχα και δεν έχω τώρα!

Κυριάκος Κουτάλης

Είμαι από εκείνους, που έχουν ήδη προλάβει να δοκιμάσει το SugaNorm. Το ζάχαρο επέστρεψε στο φυσιολογικό επίπεδο. Η δίψα είχε φύγει, και το στεγνό στόμα επίσης, σταμάτησα να τρέχω συχνά στην τουαλέτα, το κεφάλι μου σταμάτησε να γυρίζει. Το ζάχαρο έλεγξα καθημερινά μετά την θεραπεία – δεν αυξανότανε. Έχουν περάσει 2 μήνες μετά τη θεραπεία. Νιώθω σαν ένα υγιές άτομο.

Αλέξανδρος Αδρομάλλης

Ευχαριστώ για το άρθρο. Στην ιστοσελίδα διάβασα τις λεπτομέρειες για το SugaNorm. Υπέροχο προϊόν!

Κουμελή Ελένη

Γεια σε όλους. Με λένε Ελένη, είμαι 59 ετών, το αρχικό βάρος ήτανε 124 κιλά, βάρος για σήμερα - είναι 80 κιλά, το ύψος είναι 168 εκ. Το επίπεδο γλυκόζης κυμαινόταν από 18 έως 12, είχα και - 29. Τώρα είναι 5.0. Έπαιρνα το SugaNorm 3 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι περισσότερο από ικανοποιημένο. Κανένα άλλο φάρμακο δεν με βοηθούσε έτσι.

Παύλος Καϊμακλής

Και εγώ πήρα ήδη χθες το σκεύασμα. Θα κάνω θεραπεία.

Αθανασία Μαρασλή

Μια γειτόνισσα από κάτω έκανε λήψη ένα τέτοιο σκεύασμα. Μια φορά μίλησα μαζί της, αυτή μου είπε. Της βοήθησε επίσης πολύ καλά. Δεν ξέρω αν ο διαβήτης έχει περάσει ή όχι, αλλά μίλησε για SugaNorm με πολύ ενθουσιασμό.

Ελευθέριος Αθανασιάδης

Ο διαβήτης - είναι πολύ ύπουλη ασθένεια. Έχω ήδη 4 χρόνια, εξωτερικές εκδηλώσεις δεν είχα, μόνο ξηροστομία μερικές φορές. Γι’ αυτό δεν πίστευα ιδιαίτερα στα κομμένα πόδια και ούτω καθεξής. Όμως πρόσφατα λιποθύμησα. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο, εκεί με έκαναν εξετάσεις. Ήταν όλα πολύ άσχημα. Τα νεφρά σε προκαρκινική κατάσταση, τα αγγεία έχουν φθαρεί τόσο πολύ, που οι γιατροί ήταν σε κατάσταση σοκ. Έτσι είναι να μην θεραπεύσουμε την ασθένεια. Για SugaNorm άκουσα πολλά καλά λόγια, αλλά δεν ήξερα πού να το παραγγείλω. Τώρα ξέρω. Ευχαριστώ!

Τατιάνα Κάραλη

Επίσης, έχω εμπειρία στη θεραπεία με το SugaNorm και είναι επίσης θετική. Όλα τα παραπάνω είναι αληθινά γι 'αυτό. Και το γεγονός, ότι όλα τα σκουπίδια πωλούνται στα φαρμακεία είναι επίσης αλήθεια. Ένας γνωστός δουλεύει ως φαρμακοποιός. Είπε, σε εμάς πουλάνε όλα τα φάρμακα όπως πριν από 30 χρόνια, τα οποία πραγματικά δεν βοηθούν καθόλου.

Παναγιώτα Μαρινάκη

Άφησα ένα αίτημα. Υποσχέθηκαν, ότι σε 3 ημέρες θα μπορέσουν να παραδώσουν. Ελπίζω πραγματικά ότι το προϊόν θα είναι αρκετό για μένα..

Δέσποινα Κόντου

Αυτό είναι πραγματικά κάτι με κάτι! Παίρνω SugaNorm μόνο την δεύτερη εβδομάδα. Τόσο καλά δεν ένιωσα τον εαυτό μου πριν πολύ καιρό. Το ζάχαρο ήρθε στα κανονικά επίπεδα την επόμενη ημέρα μετά την έναρξη της λήψης του.

Άννα Σεβαστικού

Ο κύριος στόχος στους Έλληνες γιατρούς στην χωρά μας είναι να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από εμάς, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Τα φάρμακα που πρέπει να είναι δωρεάν, δεν δίνουν, αλλά είναι πολλά στα ράφια των φαρμακείων. Μπορείς να αγοράσεις και να χαίρεσαι. Σκέτη αδιαφορία. Και τρομακτικό γίνεται για το λαό μας, σαν τα σκυλιά είναι ο ένας με τον άλλο. Κανείς δεν νοιάζεται για τους διαβητικούς. Κρίμα που στην Γερμανία δεν μπορώ να φύγω.

Μαρίνα Μαρκάκη

Έκανα θεραπεία με το SugaNorm πριν από 2 χρόνια. Πήρα τότε κρυφά από έναν γνωστό. Τα 1.5 χρόνια πως ζω χωρίς ινσουλίνη! Νωρίτερα το έκανα λήψη. Από όλα, όσα έχω δοκιμάσει (με εμπειρία διαβητικού), το SugaNorm είναι το καλύτερο σκεύασμα. Παραγγείλτε, χωρίς δισταγμό, αυτή είναι η απελευθέρωσή σας από την ασθένεια!

Όλγα Κομβικού

Παράγγειλα το SugaNorm. Ο γιατρός - σύμβουλος είπε, ότι ακόμα υπάρχει, αλλά απομένουν πολύ λίγα κομμάτια και τελειώνει γρηγορά. Γι’ αυτό το λόγο παραγγείλτε πιο γρήγορα!

Αφήστε αίτημα για την παραγγελία του SugaNorm στην επίσημη ιστοσελίδα
1
Downloading
1
Cancel all downloads